Pikku Parolantie 5

13130 HÄMEENLINNA

Maatalouskoneiden kokenut asiantuntija

Aukioloajat

Ark. 8.00 – 16.00

USEIN KYSYTTYÄ

Millainen yritys on Hämeen Traktori Oy on?

Olemme kanta-hämeessä toimiva traktori ja puimuri myyntiin erikositunut yritys, toimitilamme sijaitsee Hämeenlinnassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meidät tunnetaan joustavasta ja asiantuntevasta palvelusta ja aidosti sanojensa takana seisovana yrityksenä. Meidät on helppo tavoittaa!

Mikä on toimialueemme?

Myymme New Holland traktorit ja työkoneet sekä New Holland puimureita seuraavilla alueilla: Hämeenlinna, Hattula, Forssa, Hausjärvi, Janakkala, Loppi, Riihimäki, Tammela sekä Uudenmaan alueelta Hyvinkää ja Mänsälä

Miten Hämeen Traktorin asiakaspalvelu toimii?

Hämeen Traktorilla asiakaspalvelu alkaa siinä vaiheessa, kun asiakas alkaa etsimään tietoa paikallisista traktoreita ja puimureita myyvistä yrityksistä.

Haluamme tarjota selkeää viestintää jokaiselle asiakkaalle. Jo ennen kuin traktorin ostosta kiinnostunut asiakas ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme tuomaan helposti esille yrityksemme yhteystiedot, palvelut ja arvot muun muassa kotisivujemme kautta.

Asiakaspalvelumme laatua ja joustavuutta mittaavat jatkuvan yhteistyön kautta mm. ykistyiset henkilöt, maatalousyrittäjät, kaupungit ja seurakunnat. Soita ja kysy ihmeessä lisää tarkemmin minkälaiset asiakkaat ovat tyytyväisiä tarjoamaamme asiakaspalveluun!