Pikku Parolantie 5

13130 HÄMEENLINNA

Maatalouskoneiden kokenut asiantuntija

Aukioloajat

Ark. 8.00 – 16.00

Maatalouskoneiden mestari Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa toimipistettään pitävä Hämeen Traktori Oy tuntee maatalouskoneet kuin omat taskunsa. Tiedämme, mitkä koneet sopivat mihinkin työhön parhaiten ja millaisia laitteita markkinoilla on tarjolla. Yrityksemme on toiminut konemyynnin parissa jo vuodesta 1995 tarjoten hyvän valikoiman traktoreita, puimureita, klapikoneita ja muita koneita monenlaiseen työtarpeeseen. Meiltä asiakkaamme ovat löytäneet tarvitsemansa ja olleet myös tyytyväisiä hankkimaansa.

Tunnettuja merkkejä ja parasta palvelua

Edustamme laadustaan tunnettujen maatalouskoneita, esimerkiksi maailman suurimpana traktorivalmistajana tiedettyä New Holland -merkkiä. Valitsemme edustuksemme tarkoin, jotta asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat tuotteet. Panostamme myös palveluun – avulias henkilökuntamme on aina valmiina kertomaan lisää koneistamme ja auttamaan sopivan laitteen valinnassa.

Hämeen Traktorilla sinua palvelee myynti, huolto ja varaosahankinta. Tervetuloa kaupoille! Meiltä voit myös kysyä kaikista maatalouskoneisiin liittyvistä asioista – ota yhteyttä!