Pikku Parolantie 5

13130 HÄMEENLINNA

Maatalouskoneiden kokenut asiantuntija

Aukioloajat

Ark. 8.00 – 16.00

Liikkeestämme Hämeenlinnasta saat myös klapikoneet, lumilingot sekä muut työkoneet

Hämeenlinnassa toimivan Hämeen Traktorin koneissa on valinnanvaraa. Traktoreiden ja puimureiden lisäksi löytyy klapikonetta, metsätyökonetta, lumilinkoa, rehuntekokonetta, erikoiskonetta sekä muita maatalous- ja työkoneita. Edustamme muun muassa Pilkemaster- ja Kverneland-merkkejä, joiden laatuun voi luottaa ankarankin urakan edessä.

Kaikki tuotemerkit löytyvät sivuiltamme, tutki ihmeessä tarkemmin! Myös meiltä voit kysyä lisätietoja koneista ja neuvoa siihen, millainen laite olisi paras juuri sinun käyttöösi. Ota yhteyttä!

Turvallisia, tehokkaita ja helppoja käyttää

Olemme valinneet työkoneet tarkoin kriteerein asiakkaitamme ajatellen. Haluamme tarjota markkinoiden parhaimpia koneita, joilla monenlaiset maatalous- ja metsätyöt sujuvat mahdollisimman tehokkaasti ja helposti. Esimerkiksi Pilkemaster-klapikone on suomalainen taidonnäyte, jonka päämääränä on kestää aikaa ja tarjota käyttäjälleen vaivatonta työntekoa. 

Vaihtokoneet erinomaisena vaihtoehtona

Sekä uudet että vanhat koneet kuuluvat valikoimiimme. Vaihtokoneita voit tutkia täältä. Kysy meiltä myös uusista klapikoneista ja muista työkoneista ottamalla yhteyttä. Muista lisäksi koneiden huolto- ja varaosapalvelu!